Tolak Bala

SLAMETAN TINGKEP

YEN nggarbini (meteng 7 wulan),banjur tingkeban katibak
ake dino rebo utowo sabtu,ing tanggal ganjil sakdurunge tanggal 15.kang
nggarbini disirami lan dikramasi ,dene aduse nganggo siwur kang isih ono
kambile,(kambile ora dicukil),aduse kanggo banyu sekar (warno 7) diwori
mangir,pandan wangi lan godhing kemuning,kang ngeduse dukune utowo sanak
sadulure,dene lungguhe ing dingklik,dilemek'i kloso,lan godhong
godhongan,apa-apa kluwih,kara,dhahap srep.alang -alang lan lemek kang bongso

PENGAWAL SERIBU MALAIKAT

Fungsi : Memiliki pengawal 1000 malaikat pelindung dari semua seranganCaranya :- Bacalah do’a ini tiap selesai sholat fardhuAIlahumma
ma’ allaahi naashirun a’daa – un sarhun Qadirun aamiinun ya rabbal
aalamiin, washallaahu ‘alaa sayyidinaa Muhammadin wa-aalihi washahbihi
ajma’iin birahmatika ya arhamar-rahimiin