Pengasihan

GENDAM ASMORODONO

SYAHADAT 9 KALISHOLAWAT 9 KALIALLOHU AKBAR 9
KALI
BISMILAHIROHMANIRROHIMINGSUN MATEK
AJIKU SI GENDAM ASMORODONO
SUN KONGKON
NGGOLEKI BLUMBUNG PANGGAWE SARI
SUN KONGKON
NGLEBONI GUWO GARBANE…………………(SEBUT NAMA TARGET)
TEMU TURU TANGEKNO
TEMU TANGI LUNGGUHNO
TEMU NGADEK
RIRINEN MRIPATE BENYAWANG AKU
SING BECIK

MANTRANE PENGASIHAN KANGGO SUWITO

AKU SI WEDANA ,WEDONO KWE DAK KONGKON ,DJUPUKNO
ATINE SI DJABANG BAYINE ,WORNO KARO ATIKU ROCHE ROCHKU ,NYAWANE NYAWAKU 
,SUKMANE SUKMAKU ,BADANE BANDANKU ,PREG MATI DURUNG MATI ,PREG EDAN
DURUNG EDAN SIDO NGLAMONG ORA WARAS SI DJABANG BAYINE YEN ORA AKU SING
NAMBANI ,TEKO WELAS TEKO ASIH ,SI DJABANG BAYI…NDULU MARING AKU .CARA RITUAL:PUASA MUTIH 4 HARI